Karriär

Vill du utvecklas med oss?

Svensk Företagsrekonstruktion har de senaste åren räddat flera hundra bolag från konkurs. Hos oss får man chansen att utvecklas i en stimulerande miljö och möjlighet att göra skillnad på riktigt. Vill du vara med och rädda fler svenska bolag?

 

Utöver våra lediga tjänster är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna personer som vill vara med och rädda fler svenska bolag. Tror du att du skulle kunna tillföra något i vårat team är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan.

Skicka en spontanansökan

Lediga tjänster

Här hittar du aktuella tjänster hos oss. Välkommen med din ansökan!

SÄLJARE

Älskar du att träffa nya människor och skapa relationer? Är du driven och ansvarsfull? Vill du vara med och bygga upp en säljavdelning från grunden?

 

Svensk Företagsrekonstruktion expanderar och vi söker nu en person som vill driva vår nykundsbearbetning och bygga upp vår säljavdelning. 

Om tjänsten
Som säljare hos oss ansvarar du för bolagets nykundsbearbetning från första kontakt till påskriven offert, till din hjälp har du koncernens interna analys- och leadsgenereringssystem KROSS. Våra tjänster riktar sig till företag i ekonomiskt trångmål, vilket innebär att det är viktigt att du är förtroendeingivande och professionell. Du kommer främst att möta företagsledare och ekonomichefer och behöver därför ha grundläggande kunskaper inom företagsekonomi. Efter införsäljning sker överlämning till en av våra jurister eller ekonomer.

Tillsammans med VD och marknadskoordinator kommer du att bygga upp strukturen för vår säljavdelning och det kommer finnas stora möjligheter att forma din egen roll.

Arbetsuppgifter

  • Uppsökande nykundsbearbetning
  • Marknadskommunikation
  • Företagsanalyser
  • Kundbesök
  • Offertlämnande
  • Utveckling av säljstrukturer
  • Paketering av tjänster

I och med att en del av arbete sker ute hos kund behöver du ha möjlighet att resa i arbetet.

Kvalitéer som uppskattas hos oss
Vi söker dig som tidigare arbetat med försäljning, gärna i en större säljorganisation eller med eget försäljningsansvar, erfarenhet från att ha arbetat med kreditanalys av företag ser vi som meriterande.

Vi vill att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har en hög arbetskapacitet. Eftersom du kommer hantera stora mängder data så är också ett gott ordningssinne ett krav. Du ska ha mycket goda kunskaper av Excel och van av att arbeta i olika former av tekniska system och plattformar. Du ska drivas av att arbeta mot mål och resultat samt ha förmågan att vara med och bygga vägen för hur vi ska komma dit.

Genom att vara en ambitiös och nyfiken så kommer du att trivas hos oss. Egenskaper i form av ansvarstagande, hjälpsamhet och vänlighet är också något som vi värdesätter.

Varför Svensk Företagsrekonstruktion?
Svensk Företagsrekonstruktion genomför turnarounds, där vi räddar svenska bolag från konkurs genom våra tre främsta verktyg; företagsrekonstruktion och juridisk rådgivning, affärs- och verksamhetsutveckling samt olika former av kapitalanskaffning.
Vi har ett arbetssätt och intern kompetens som är unikt för Sverige och genom att arbeta målmedvetet med våra tre verktyg så bryter vi ny mark i branschen. Våra potentiella kunder finns i de flesta branscher vilket gör arbetsdagarna spännande men också ställer krav på förmåga till analys och nytänkande.

Vi är ett innovativt bolag med en icke-hierarkisk ordning, där det finns goda möjligheter och förväntningar på att vara med att utveckla och forma sin roll inom bolaget.

Arbetet utgår från vårt kontor på Birger Jarlsgatan, där vi sitter tillsammans med de andra bolagen inom koncernen. Att flera bolag arbetar från samma kontor ger stor möjlighet till kunskapsöverföring och skapar en bra miljö för personlig utveckling. Bolaget har ett vidareutbildningsprogram som samtliga medarbetare tar del av. För oss som arbetsgivare är det viktigt att det finns en gemenskap där vi hjälps åt och delar varandras framgångar.

Vill du bli en del av Svensk Företagsrekonstruktion?
Bifoga ett kortfattat personligt brev och CV och skicka in ansökan till [email protected] senast 8 juli. Vi arbetar fortlöpande med urval och intervjuer under ansökningsperioden, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!