Lyckade rekonstruktioner

Tillsammans mot förbättrad lönsamhet

Svensk Företagsrekonstruktion har genomfört flera hundra rekonstruktioner och tillhör därmed de aktörer som arbetat med flest rekonstruktioner i Sverige. Genom att vi arbetar direkt med företagets ledning och nyckelpersonal i omställningsarbetet får vi en helhetsbild av problemet. Helhetsbilden av problemet tillsammans med vår breda kompetens inom företagande, finansiering och juridiska expertis samt våra samarbetspartners, innebär att förutsättningarna att lyckas med rekonstruktionen ökar markant utan ökade kostnader.

Vi räddar företag genom:

  • Företagsrekonstruktion
  • Affärsutveckling
  • Finansiering

Vänta inte tills det är för sent!

Kontakta oss

Kundcase

JB Mark & Bygg

”Utan Svensk Företagsrekonstruktion hade vi gått i konkurs, så avgörande var det! Jag kan varmt rekommendera ett samarbete för alla som hamnat i vår situation.”

JH:s Trädgårdsservice

”Alla vi hade varit kontakt med innan hade sagt att det är kört och att det inte finns något att göra. Vi fick hjälp av Svensk Företagsrekonstruktion med att bland annat sänka våra kostnader radikalt och idag ser ekonomin helt strålande ut.”

Brynäs Mekano

”Svensk Företagsrekonstruktion underlättade mycket för oss under rekonstruktionen. De tog alla diskussioner med skatteverket, banker och så vidare och vi kunde ha engagemanget i annat.”