Finansiering

Hållbara finansieringslösningar

Många företag med likviditetsproblem har ofta svårt att få lån av banken och tvingas därför till konkurs, men det finns hjälp att få!

Vi har möjlighet att hjälpa företag att hitta hållbara finansieringslösningar på både lång och kort sikt. Vi är vana att hantera finansiering till företag där banken sagt nej och vi har ett brett kontaktnät av alternativa finansiärer.

Finansiering inom egen företagsgrupp

Utöver att ett brett kontaktnät med andra finansiärer har vi möjlighet att erbjuda finansiering inom vår egen företagsgrupp. Vi är ett helägt dotterbolag till FrontOffice Nordic AB (publ) som handlas på NGM Nordic MTF.

FrontOffice letar ständigt efter nya bolag att investera i och har möjlighet att gå in med equity eller erbjuda lån för finansiering under rekonstruktionen, ackordslikvid och nytt rörelsekapital.

Vill du veta mer?

Vi hittar lösningar för hur verksamheten ska kunna bedrivas vidare och rädda företaget ifrån konkurs. Beställ en broschyr och läs mer om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag!

Vill du veta mer?

Vi hittar lösningar för hur verksamheten ska kunna bedrivas vidare och rädda företaget ifrån konkurs.

Framgångsrika rekonstruktioner

Att agera i rätt tid, med rätt kombination av expertis, ökar chanserna till en lyckad rekonstruktion. Vi har hjälpt över 200 företag att förbättra sin lönsamhet och undvika konkurs. Tveka inte, kontakta oss redan idag!